Handboek over de huid van kinderen, 0 – 4 jaar

ESchermafbeelding 2015-11-30 om 16.48.25en compleet en betrouwbaar naslagwerk, geschreven voor iedereen die met baby’s of jonge kinderen te maken heeft. Hoe meer je weet over de huid van je kind, hoe beter je weet hoe je deze moet verzorgen en problemen kunt voorkomen. In het Handboek over de Huid 0-4 jaar bundelt dermatoloog Marjolein Leenarts al haar kennis over huidproblemen bij baby’s en jonge kinderen. Bekende en minder bekende huidaandoeningen worden onder de loep genomen. Van waterpokken tot vitiligo en van een ooievaarsbeet tot eczeem.
Maar ook de klassieke kinderziektes, bescherming tegen de zon en het verzorgen van kwetsbare babybillen komen aan bod. Feiten worden besproken en fabels ontkracht.
Helpt het echt om een kruisje in een muggenbult te zetten? En hoe zit het met maïzena in de luier? Handboek over de Huid 0-4 jaar is een musthave voor iedere ouder of professional die zoveel mogelijk kennis wil hebben over de verzorging van de tere baby- en kinderhuid.
Het boek is geschreven door Dokter Marjolein Leenarts. Zij is werkzaam als dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis/ Brandwondencentrum te Beverwijk, moeder van 3 kinderen en heeft ook haar eigen productlijn ontwikkeld met dermatologisch verantwoorde producten voor zowel kind als volwassene, genaamd Dr. Leenarts. De producten die zij op dit moment voert zijn een Droge Huidzalf, Babybillen zalf, Berg zalf, Verkoelende Lotion voor waterpokken en een Bad- & Doucheolie. Al haar producten hebben het Allergiekeurmerk van het Huidfonds verkregen, wat inhoudt dat je er geen allergie voor kúnt ontwikkelen

Lees ook:Multilind Baby Care introduceert nieuwe producten
Lees ook:Waterpokken doen het niet zo goed in het zonnetje
Lees ook:WAT? 75% van onze kinderen loopt zonnebrand op!
Lees ook:Wat een huilbaby wil? Huid op huid-contact!
Lees ook:Handboek luchtkastelen bouwen voor kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>