Nieuw gratis magazine over vruchtbaarheidsproblemen: Uitgerekend Jij

Begin mei verschijnt Uitgerekend Jij – Magazine over vruchtbaarheidsproblemen. Het wordt gratis verspreid via ruim 90 fertiliteitsklinieken en -afdelingen. Voor wie daar niet komt, is het magazine in de maand februari alvast via de site http://www.uitgerekendjij.nl te bestellen. Het magazine wordt dan begin mei thuisgestuurd. Het magazine blijft gratis, je betaalt alleen de verzend- en administratiekosten.
In het magazine staan ervaringsverhalen van vrouwen én mannen voor wie kinderen krijgen niet vanzelfsprekend is. Ook komt de omgeving aan het woord. Met het magazine hopen de uitgevers – Denise Hilhorst en Linda Versteege – het onderwerp een gezicht te geven en een opening te bieden om het gesprek over dit emotionele thema aan te gaan.

Meer informatie: http://www.uitgerekendjij.nl

Lees ook:Nieuwe Linda.Magazine zal veel moeders aanspreken
Lees ook:Kinderen die nooit op vakantie gaan…nu in de nieuwe Linda.
Lees ook:Kinderwoordenboek
Lees ook:Nieuwe Linda in teken van (bekende) baby’s
Lees ook:100ste Borre-boekje geeft extra glans aan jaarlijkse gratis boekenactie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>