Hele gezin moet kind met overgewicht helpen

Op Blik op Nieuws lees ik zojuist dat een gezinsgerichte aanpak het beste werkt bij kinderen met overgewicht. Logisch. Als het kind thuis niet het juiste voorbeeld krijgt, dan heeft het ook niets om zich aan vast te houden. Ik denk dan ook dat we de ouders er rustig voor verantwoordelijk kunnen houden dat hun kinderen veel te zwaar zijn. Lees hier het artikel hoe je als compleet gezin je kind kunt steunen in de strijd tegen de kilo’s.

Lees ook:Baby van 25 kilo schokt de wereld
Lees ook:Zo laat je je kind op gezonde manier afvallen
Lees ook:Project op basisscholen over overgewicht
Lees ook:Tablets zijn hartstikke slecht voor de ontwikkeling van een kind
Lees ook:Borstvoeden; liever op een rustige plek en met bedekking van een sjaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>