Vier Sinterklaas met Bobbi met extra schoenzetkalender

Ook bij beertje Bobbi is het bijna 5 december. Komt Sinterklaas wel? Neemt hij genoeg cadeautjes mee? Beleef de avonturen van Bobbi in het boekje Bobbi viert Sinterklaas van de Texelse illustrator Monica Maas. In Bobbi viert Sinterklaas beleefd beertje Bobbi allerlei herkenbare spannende avonturen rondom het Sinterklaasfeest. Van de aankomst van de boot met Sint en zijn pieten tot het zingen bij de openhaard. Extra leuk bij het boek is een prachtige schoenzetkalender. Zo kun je thuis precies zien wanneer je je schoen mag zetten en wanneer het pakjesavond is!Bobbi viert Sinterklaas is verkrijgbaar voor € 12,50.

Illustraties van Monica Maas en tekst Ingeborg Bijlsma.

Lees ook:Beertje Bobbi viert ook feest in december!
Lees ook:Zomers voorlezen uit Bobbi gaat naar zee!
Lees ook:Kinderboek in beeld: Bobbi verkleedt zich!
Lees ook:Nieuw: Bobbi Memo-spel (win maar eens van je kind!)
Lees ook:Nieuw prentenboek van Monica Maas: Joupy en Kokmeeuw!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>