Vriendjes voor Altijd: kinderboek over verdriet en afscheid nemen

Opnieuw komt er een lief en bijzonder kinderboekje uit bij Uitgeverij Madelief: Vriendjes voor Altijd. Een in rijmvorm geschreven verhaal met een boodschap voor jonge kinderen. Een boekje over verdriet en afscheid nemen. Vriendjes voor Altijd is het derde boekje van Uitgeverij Madelief. Net als in de eerste twee boekjes, Draakje leert het wel en Egeltje Prik, zit in dit verhaal een boodschap verstopt. Het boekje gaat over Bijtje Biba die vriendjes wordt met een ééndagsvlieg. Samen beleven ze de dag van hun leven. Maar dan komt de tijd om afscheid te nemen. In een voor kinderen begrijpelijke taal komen onderwerpen zoals verdriet en afscheid aan bod. Ondanks dat is het een vrolijk boekje met lieve hoofdfiguurtjes. De kleurrijke illustraties van Ineke Koene laten het verhaal echt tot leven komen.Uitgeverij Madelief steunt 2 goede doelen: met de aankoop van haar eerste twee boekjes gaat 10% naar de Vereniging Kaisz die zich inzet voor kinderen met reumatische, auto-immuun en auto-inflammatoire ziekten. Van de opbrengst van het derde boekje, Vriendjes voor Altijd, gaat 10% naar Forza4Damian in de strijd tegen energiestofwisselingsziektes.

Bekijk alle boekjes op www.uitgeverijmadelief.nl (€ 9.95 per stuk)

Lees ook:Prachtig boek, voor al je kindje afscheid moet nemen…
Lees ook:ADV:Slechts 33% Nederlanders met kinderen heeft een testament
Lees ook:Leest jouw kind de Van Dale al?
Lees ook:Het leukste afscheidscadeautje voor meesters en juffen
Lees ook:Nieuw: Bobbi Memo-spel (win maar eens van je kind!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>