Beertje Bobbi viert ook feest in december!

Ook bij  beertje Bobbi is december dé feestmaand van het jaar. Speciaal daarom komt de Texelse illustrator en ontwerpster Monica Maas met twee vernieuwde boeken. Het is bijna 5 december. In Bobbi viert sinterklaas beleeft Bobbi allerlei herkenbare dingen rond het sinterklaasfeest. Zoals de aankomst van de boot met Sint en de pieten, het zetten van zijn schoen, zingen bij de open haard en natuurlijk de spanning vooraf waarbij Bobbi zich verkleedt als Sinterklaas en het vrolijke vieren van pakjesavond. Extra in het boek een prachtige Bobbi-schoenzetkalender!Als sinterklaas voorbij is, komt kerst snel dichtbij. Papa neemt Bobbi mee op de slee om een kerstboom uit te zoeken, die hij vervolgens thuis mag versieren. Daarna is het tijd om kerstkaarten te maken, en rond te brengen. In Bobbi viert kerst beleeft Bobbi alle herkenbare dingen die zich afspelen rond kerst. Zoals het maken van een sneeuwpop en het gezellige kerstdiner met zijn familie. Extra in het boek een super leuke Bobbi – Kerstkalender waarop afgeteld kan worden van sinterklaas tot 1 januari.

Beide boeken zijn verkrijgbaar voor € 12,50

Illustraties van Monica Maas en tekst van Ingeborg Bijlsma

Bobbi is de hoofdfiguur in een uitgebreide serie van 27 boeken (o.a. voorleesboeken, flapboeken, kartonboeken en een alfabetboek) voor peuters en kleuters waarin Bobbi samen met zijn vriendjes allerlei herkenbare dingen beleeft. De boeken zijn verkrijgbaar in Nederland, België en China. Naast de boeken bestaat er ook een pluchen Bobbi beer en zijn er interactieve Apps verkrijgbaar in de App-store.

Lees ook:Vier Sinterklaas met Bobbi met extra schoenzetkalender
Lees ook:Zomers voorlezen uit Bobbi gaat naar zee!
Lees ook:Kinderboek in beeld: Bobbi verkleedt zich!
Lees ook:Leg je kraamtijd vast in het Bobbi Babyboek
Lees ook:Bobbi ABC: nu kopen om het volgende schooljaar goed te beginnen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>