Zomers voorlezen uit Bobbi gaat naar zee!

Mijn kids vraten de boekjes van Bobbi op en ik kan ze bij deze ook iedere ouder met kleintje aanraden! En nu is er een nieuw boekje van dit lieve beertje uit. Het boekje staat boordevol tekeningen en dit keer gaat Bobbi naar zee. Dit vrolijke zomerse boek is niet alleen om voor te lezen; je kindje kan ook lekker ontdekken wat er achter alle  24 flapjes verstopt zit.In Bobbi gaat naar zee wordt in vlot geschreven rijmpjes verteld hoe het beertje Bobbi met een wagen vol knuffelvriendjes naar het strand gaat en daar van alles ziet en beleeft. De mooi gekleurde en heldere tekeningen van Monica Maas zijn gedetailleerd en nodigen kinderen uit tot aanwijzen en vertellen. Op elke rechterpagina zijn in de tekening spannende flapjes verwerkt, waarachter allerlei dingen die met zee, strand en Bobbi te maken hebben. Een aantrekkelijk boek voor jonge nieuwsgierige kinderen.

Bobbi gaat naar zee (boek met 24 flapjes)
Verschenen: mei 2011
Ingeborg Bijlsma & Monica Maas
Prijs flapboek: € 7,95

Op dit moment 26 titels in de Bobbi-serie leverbaar
Bobbi heeft een eigen website: www.bobbi.nl
Vanaf ± 2 jaar en ouder
Al meer dan een half miljoen Bobbi-boeken verkocht
Nieuw is de Bobbi-App (Bobbi naar de dierentuin)

Lees ook:Vier Sinterklaas met Bobbi met extra schoenzetkalender
Lees ook:Kinderboek in beeld: Bobbi verkleedt zich!
Lees ook:Beertje Bobbi viert ook feest in december!
Lees ook:Bobbi ABC: nu kopen om het volgende schooljaar goed te beginnen!
Lees ook:Nieuw: Bobbi Memo-spel (win maar eens van je kind!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>