Boekentip! Lieve Muis door Daan Remmerts de Vries

Hebben jullie dat nooit? Dat je in een boekenwinkel naar de kinderboeken staat te kijken en door de bomen het bos niet meer kan zien? Ik wel! En goede kinderboeken lijken talrijk, maar in werkelijkheid zijn ze schaars. Maar ik ga er iedere week één voor jullie zoeken en dit is de eerste! Het boek Lieve Muis is door Querido is uitgeroepen tot boek van de maand. En als iemand het kan weten, dan is het deze uitgeverij wel. Het boek Lieve Muis is geschreven door  Daan Remmerts de Vries en het gaat over een liefdesverklaring. Een kat kan muis wel opeten. Niet echt dit keer, maar puur uit liefde. Het boek is bedoeld voor kleuters en staat vol mooi tekeningen.

Gegevens:

ISBN: 90 451 0389 3
Verschijnt in januari 2007
Prijs: € 9,95

Als jullie zelf nog een goede tip hebben, mail het mij dan! Dan gaan we er zeker mee aan de slag.

Lees ook:Té grof taalgebruik in Zilveren Griffel kinderboeken
Lees ook:Blog belicht: kinderboeken.blog.nl – voor de beste kinderboeken
Lees ook:Baby voor lover van Peter R de Vries
Lees ook:Recordoplage kinderboekenweekgeschenk
Lees ook:Zomers voorlezen uit Bobbi gaat naar zee!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boekentip! Lieve Muis door Daan Remmerts de Vries

  1. Ellen

    Hai Hester, ten eerste: wat een ontzettend leuke (en breed qua onderwerpen) site!!!

    Ik kan helaas je email-adres niet vinden, dus maar even zo.. Ik wilde je nl. even deze boekentip doorgeven, zowel mijn kinderen (6 en 9) als ikzelf zijn er razend enthousiast over. In Nederland helaas amper bekend, maar wie het kent, wil MEEEEER ;-) ).
    Het gaat om de boeken van Geronimo Stilton; zie eventueel mijn blog voor een stukje erover! Groetjes, Ellen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>