8.000 scholen krijgen gratis Sinterklaasprentenboek van André Kuipers

Sinterklaas geeft alle basisscholen een Sinterklaasboek van André Kuipers cadeau. Op 28 oktober ontvangen alle basisscholen in Nederland een mailing in de bus waarmee ze een gratis Sinterklaasprentenboek geschreven door André Kuipers kunnen afhalen bij de vestigingen van JUMBO Supermarkten en C1000. Daarnaast zijn er via de website www.sinterklaasprentenboeken.nl 45 werkbladen gratis lesmateriaal te downloaden waarmee scholen tijdens de Sinterklaasperiode kinderen kunnen leren lezen en schrijven. Verder kunnen alle scholen gratis de 15 minuten musical downloaden, gebaseerd op het boek van Paul van Vliet, waarmee Sinterklaas op een originele manier kan worden onthaald.De Sinterklaasboeken zijn vanaf het allereerste begin een groot succes. In de afgelopen tien jaar verschenen er tot nu toe dertig boeken. Met een jaarlijkse oplage van een half miljoen zijn de Sinterklaasboeken de meest gelezen boeken in Nederland. Dit jaar zijn de Sinterklaasprentenboeken geschreven door André Kuipers, Winston Gerschtanowitz en Paul van Vliet. De boeken zijn geïllustreerd door 3 buitenlandse illustratoren, respectievelijk Sebastiaan Van Doninck uit België, Bill Robinson uit Amerika en Aurélie Guillerey uit Frankrijk.

Warme Hollandse voorleesmomenten op school en thuis

Aleks Fiege, de Marketing Directeur van Unox, zegt het een eer te vinden dat de merknaam Unox nu ‘aan deze bijzondere reeks’ verbonden mag worden. Unox staat voor warme Hollandse momenten samen. De mooie typisch Hollandse Sinterklaastraditie houden wij graag in stand. Van ouders die mooie Sinterklaasverhalen vertellen aan hun kinderen worden wij bij Unox helemaal warm. De drie boeken bevatten mooie verhalen en prachtige illustraties zodat kinderen in de weken voorafgaand aan het Sinterklaasfeest al kunnen genieten van dit mooie feest.’ Dit jaar verschijnt weer fantastisch lesmateriaal om optimaal gebruik te maken van de intrinsieke motivatie van kinderen in de Sinterklaastijd. Daarbij nog de 15 minuten musical voor de ontvangst voor Sinterklaas op school om het feest compleet te maken.

Verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten en C1000

Vanaf november 2014 zijn de nieuwe Unox Sinterklaasboeken bij alle winkels van Jumbo Supermarkten en C1000 verkrijgbaar. Scholen kunnen het gratis boek ophalen met de waardebon uit de mailing die op 28 oktober bij alle scholen op de mat ligt.

Meer info: www.sinterklaasprentenboeken.nl

Lees ook:Winston Gerschtanowitz schrijft tweede Unox Sinterklaasboek
Lees ook:Gratis lesmateriaal basisonderwijs gebaseerd op DE Sinterklaasboeken
Lees ook:Prinses Laurentien schrijft Sinterklaasverhaal voor landelijke leesactie
Lees ook:Beertje Bobbi viert ook feest in december!
Lees ook:Lezen over kerst: O, Dennenboom van Jacques Vriens

1 Reacties // Reageer

One thought on “8.000 scholen krijgen gratis Sinterklaasprentenboek van André Kuipers

 1. Dorien Norbruis

  Geachte heer, mevrouw,

  Mogen wij ook zo’n leuke waardebon ontvangen voor het gratis af te halen prentenboek van Andre Kuipers?
  Met vr gr
  Dorien Norbruis, secr
  Beatrixschool
  Van Schendelstraat 24
  3319 RN DORDRECHT

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>