Geboorte baby Belle legt Kinderspul.blog.nl tijdelijk plat…

Je hebt het misschien al wel gemerkt: de laatste week is het wat rustiger geweest hier op Kinderspul.blog.nl. En dat heeft een reden… Niet zomaar een reden: ik ben bevallen van mijn dochter Belle! Ze is maandag 20 januari om 17.53 uur ter wereld gekomen, met een respectabel gewicht van 4050 gram en een dito lengte van 56 cm. Belle en ik maken het goed en terwijl Belle drinkt, slaapt, plast en poept, pak ik mijn werk hier weer op. Blijf dus vooral langskomen voor het laatste nieuws, gave winacties en goede tips op baby en kindergebied en mail mij vooral je interessantheden op [email protected] Ik doe er graag iets mee!

Lees ook:Gelukkig 2009!
Lees ook:Scotch R’belle, Imp & Elfs, Bengh: shop till you drop bij Skiks
Lees ook:Mama’s en dochters shoppen bij Rubia
Lees ook:Na baby slaapt nog maar 3% ouders meer dan acht uur
Lees ook:Bijzondere opvoeders gezocht voor artikel!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geboorte baby Belle legt Kinderspul.blog.nl tijdelijk plat…

 1. Bertine

  Ha Hester!

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter :-) . Wat gun je jezelf toch een ruim verlof. Wel een hele week ;-) . Succes met alles en dat Belle maar succesvol mag zijn en voorlopig mag blijven in alle dingen die baby’s zo goed doen.
  Mocht je af en toe wat angstig zijn, gewoon even aan Belle ruiken, dan is het zo voorbij!

  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20140127_025

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>