Baby voor Wesley en Yolanthe?

Nou, als het aan de overgrootmoeder van Wesley Sneijder en aan Wesley zelf ligt wel. De rotzooi van de bruiloft is nog niet eens opgeruimd of er wordt al druk over nageslacht gespeculeerd. De overgrootmoeder van Wesley kan niet wachten: “Nu snel nog een kleintje”, zo liet ze aan Wesley weten op de huwelijksdag, meldt Shownieuws. “Dan kan ik snel nog eens naar hem toe.” De voetballer beloofde de wens van zijn overgrootmoeder dan ook snel in vervulling te laten gaan en dat is ook niet zo gek, Yolanthe en Wesley lieten eerder al weten graag samen een gezinnetje te willen stichten. “Wesley heeft al een zoontje van drie. Hij wil dolgraag meer kinderen”, zo vertelde Yolanthe eerder.

Lees ook:Geld verdienen aan de ongeboren (en onverwekte) vrucht van Wesley en Yolanthe
Lees ook:Sem en Sophie volop gekozen als naam voor kind
Lees ook:Yolanthe en Wesley arrogant op benefiet Stichting Stop Kindermisbruik
Lees ook:K3 vervult jouw droom tijdens de nieuwe K3 show!
Lees ook:Koop nou toch een e-reader voor je kind!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baby voor Wesley en Yolanthe?

  1. Corset-lover

    Volgens zeggen is ze al enige tijd in verwachting …..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>