AH brengt toch extra producten uit voor mini-winkeltje

Mijn kinderen hebben naast de producten gegrepen die extra werden verkocht buiten het winkeltje om. Jammer, want ze zijn echt helemaal gek van de actie. Maar inmiddels heb ik gelezen op de website van AH dat er dit najaar meer word verkocht. Eenmalig, dat wel. Dat wordt dus scherp zijn en zorgen dat je op tijd in Albert Heijn bent deze herfst. Ik vind het echt een geweldige actie! Hulde. Vooral de paprikachips is om op te vreten…

Lees ook:Albert Heijn komt met koelverse maaltijden, speciaal voor kinderen
Lees ook:Beesies moeten na WK kinderen in arme landen blij maken
Lees ook:Kinderen door AH massaal aan het kokkerellen geslagen
Lees ook:Het is herfst
Lees ook:AH Smurfen doen 70.000 EXTRA gezinnen naar de winkel komen

1 Reacties // Reageer

One thought on “AH brengt toch extra producten uit voor mini-winkeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>