Gay Pride prima te doen met kleine kinderen

Nou, volgend jaar weer hoor! De Gay Parade is prima te doen met kleine kinderen. Als carnaval kan, kan dit ook. Mijn twee kinderen van 5 en 8 hebben zich er in elk geval meer dan prima vermaakt – ze keken hun ogen uit naar de gezellig feestende massa. Het enige nadeel is de extreme drukte. Maar waar ik ‘met de tram de stad in’ een ware hel vind, is dat voor kinderen alleen maar nog leuker. Dus; de Gay Pride is een enig uitje met de kids.

Lees ook:Gay Pride; wel of niet geschikt voor kinderogen?
Lees ook:Jongeren boot Gay Pride lijkt niet door te gaan
Lees ook:Bij Altijd Leuk scoor je zeker (en goed) voor kindercadeaus!
Lees ook:Homoboot vol kinderen op volgende gay-pride
Lees ook:Zaterdag papa-winkeldag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>