Sinterklaashysterie weer algeheel en compleet

Hysterie ten top: de Sint is in het land. Mijn kinderen staan allebei stijf van de stress en zijn werkelijk niet te hanteren. Logisch ook: ze worden helemaal overladen door de sintenpiethype. Voor een deel kan ik er enorm van genieten: het is gewoon leuk om met je kindjes schoentjes te zetten, een appel voor het paard klaar te leggen en de mythe in stand te houden. Maar het gaat op bepaalde punten echt te ver. Zo werd mijn zoontje gisteren gevraagd wat of hij wilde hebben van de sint. 'Weet ik niet, ik heb alles al.' En na wat aandringen (want kom op; je kunt toch wel iets bedenken), kwam hij met het antwoord: 'Ja, dat verzint ie zelf maar hoor, die sint.' Alles is veel, groot en hysterisch en ik heb niet of nauwelijks het idee dat de kinderen er meer van genieten dan wij deden toen het nog een minimalistisch toestand was. Nou ja, we slepen ons er wel doorheen….

Lees ook:Sint Maarten: leuk of akelig ‘bedelen om snoep’?
Lees ook:Kinderen hyper door energiedrankjes als Red Bull
Lees ook:Wat als je kind heimwee heeft? Enkele handige tips!
Lees ook:Zorg dat de telefoon van je kind optimaal beschermd is!
Lees ook:Moeders herkennen poepluier eigen kind feilloos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>