Hoe dierendag bij ons thuis gevierd wordt…

Grote tekeningen van allerhande dieren op de voordeur van het kinderdagverblijf alarmeerden mij nog niet. Het was de strik die dochter Floor voor de hond had gemaakt die de paniekknop deed afgaan. Dierendag! Wat nu? Door een overvolle werkagenda had ik nauwelijks tijd gehad onze lieve Jip uit te laten, laat staan dat ik hem met een cadeau in het zonnetje had gezet. Op de terugweg van het kinderdagverblijf reden we snel langs de dierenwinkel. 'Mijn Jip is jarig!' vertelde Floor het meisje achter de kassa trots. We kochten extra lekker voer en wat kluifjes. Vol trots overhandigde Floor het lekkers aan de hond die er meteen een verstopplek voor zocht. En de zelfgemaakte strik? Die kreeg Jip niet om. Stel je voor dat ie stuk zou gaan! Daar had Floor 'm niet voor gemaakt!

Lees ook:Als het maar glimt: hoe mijn dochter en ik ruzie kregen om een telefoon
Lees ook:Kinderdagverblijf stuurt ouders peuter rekening voor kapotte pop
Lees ook:Dierendag; jouw kinderen al een idee wat te doen?
Lees ook:Kinderen met hond bewegen meer
Lees ook:Dirk Scheele’s Dikkie Dik, Limonade met prik té leuk! Gaan!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>