De scholen zijn weer begonnen!

Vandaag zijn in onze regio de scholen weer begonnen. Voor onze zoon van 6 was het zijn eerste dag in groep 3. En wat is dat toch met ons vrouwen dat we dat zo moeilijk aankunnen? De een stond foto's te maken, de ander kon niet wegkomen. Een enkeling had de vader meegenomen ter ondersteuning. En er waren er, waaronder ik, die met tranen in hun ogen toekeken hoe zoon of dochter de nieuwe omgeving (zonder poppenhoek en zandbak) verkende. Wat zijn we toch een dramaqueens allemaal. Maar ach, wat is het toch ook naar te merken dat ze iedere dag een stukje groter worden.

Lees ook:Intcoht Sinterklaar ontroert verslaggever Jeroen Kramer
Lees ook:Houden jullie het droog op moederdag?
Lees ook:Het grote raadsel: liegt mijn kleuter of niet?
Lees ook:Nieuwe Linda.Magazine zal veel moeders aanspreken
Lees ook:Een van de leukst lachende baby’s ooit! (FILMPJE!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>