Het grote raadsel: liegt mijn kleuter of niet?

Vanavond hield onze tweejarige enthousiast een tekening omhoog. En ja hoor, daar was 'ie': het eerste poppetje. Wij uitzinnig van vreugde uiteraard, en onze vijfjarige zoon applaudisseerde driftig mee. Diezelfde vijfjarige zat ook te tekenen. En het 'eerste poppetje' leek wel erg veel op zijn artistieke uitspattingen. En nu komt dus de hamvraag… Heeft onze dochter daadwerkelijk haar eerste popje getekend, of is het mijn zoon die zijn zusje een moment van glorie gunt. We komen er niet uit. Ofwel onze zoon is een succesvol leugenaar of mijn dochter een tekentalent in de dop. Hoe dan ook, het eerste poppetje gaat de boeken in. Of ie nou echt of vals is!

Lees ook:Twee dagen moederdag!
Lees ook:Treinkaartjes
Lees ook:Tooske en Bastiaan bevallen van baby Leentje
Lees ook:De Wilde Voetbalbende: dat lezen jongens graag!
Lees ook:Hulp bij het uitzoeken van kinderboeken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>