Van ledikant naar bed: stapje vooruit…

Vandaag een nieuw bed voor mijn dochter gekocht. We waren wel klaar met het ledikant. We hebben niet meteen een enorm bed gekocht, maar gekozen voor een meegroeibed van Ikea. Zo kan ze er voorlopig mee voort, maar ligt ze nu nog in een fijn klein bedje (de kleinste stand). Het blijft toch wel een beetje emotioneel. Weg ledikant… Snif… Maar ach, het ziet er natuurlijk ook wel weer geweldig uit, zo'n prachtig bed in d'r kamer.  Floor is er in elk geval zonder problemen in gaan slapen. Ik ben benieuwd hoe vroeg we morgen wakker worden gebruld!

Lees ook:Huilen als je kind voor het eerst naar school gaat
Lees ook:Kinderloos weekend; wat kan dat toch genieten zijn!
Lees ook:Nederlandse huishoudens met kleine kinderen weer weken in teken van Sinterklaas
Lees ook:Dochter Georgina Verbaan heet Odilia Lilibet
Lees ook:Oudejaarsavond; mogen kinderen opblijven of niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>