Kinderloos weekend; wat kan dat toch genieten zijn!

Vrienden van ons gaven gisteren een housewarming-feest en daar konden kinderen niet bij gebruikt worden. En dus regelden wij oppas in de zin van een oom en een opa en oma. Een weekend voor onszelf. Uitslapen… Even weer als 'toen'…. (snif) Het lijkt altijd weer een eeuwigheid geleden. Toch lenen we de kids regelmatig uit. En iedere keer is het weer een feest.

Wakker worden zonder het Zandkasteel, de Teletubbies, Totally Spice en andere ellende. Ontbijten zonder pastahandjes op tafel. De krant lezen zonder verzoekjes om 'kleien' of 'voorlezen'. Geen badrituelen met emmers water op de grond. Geen aankleeddrama's. Geen takkeherrie. Gewoon even rust. Feest.

Maar uiteraard is de takkeherrie morgen weer aanwezig. En tot ieders tevredenheid. Want je hebt natuurlijk geen kinderen om de rust.

Zo af en toe genieten van een vrije dag en nacht. Ik kan het iedereen met kleine kinderen aanraden. Een ga nou niet sentimenteel doen dat je ze niet kunt missen. Want ze komen echt wel weer terug. Denk ook eens aan jezelf! Enjoy!

Lees ook:Vandaag zijn er twee prinsessen jarig!!!
Lees ook:Heel wat kinderen in Nederland zijn ‘abnormaal’
Lees ook:Morgen officiƫle start Sintperiode met Sinterklaasjournaal
Lees ook:Junior Songfestival vol kleine talentjes
Lees ook:Morgen massale zwangerschapstest op tv: zie film

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kinderloos weekend; wat kan dat toch genieten zijn!

  1. Pluisje

    Wat een ondankbare trien zeg !! Alles wat ze opnoemt kan zo leuk zijn. En ja een keertje op stap is leuk, maar niet een FEEST.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>