Uitdelen: hoe een moeder een Bumba-circus in elkaar knutselde

Iedere keer weer een drama: uitdelen. Voor mij althans. Wat erg creatief ben ik niet en daarbij; ik heb er de tijd zo vlak voor een verjaardag helemaal niet voor. Nou begint het uitdelen tegenwoordig echt niet pas op de basisschool. Ook op het kinderdagverblijf wordt flink uitgedeeld. En recent werd ik daar geconfronteerd met een staaltje bijzondere uitdeelkunst. Zie hier hoe een moeder zich heeft uitgeleefd op een Bumba-circus. Hulde. Ik doe het d’r niet na… Iedereen die leuke uitdeeltips heeft kan ze hieronder kwijt, of (voorzien van foto!) mailen naar [email protected]. Wij zullen de tips op kinderspul.blog.nl plaatsen.

Lees ook:Reis mee met Bumba naar de Far West!
Lees ook:Jijenjekids wordt Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Colofon
Lees ook:Gelukkig 2009!
Lees ook:Bumba bad- en verzorgingslijn: té lekker en leuk voor je kleintje!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Uitdelen: hoe een moeder een Bumba-circus in elkaar knutselde

 1. Roland

  Een van onze meest succesvolle uitdeelacties (bedacht – natuurlijk – door mijn vriendin) waren koetjesrepen. De oorspronkelijke wikkels waren er afgehaald en vervangen door eigen gemaakte wikkels (prints vanaf de computer). Er waren twee soorten wikkels. Eentje (de meeste) met alleen maar de feestelijke aanleiding (Suze jarig) en eentje voor een stuk of wat kindjes met daarop de uitnodiging voor het kinderpartijtje. Succes verzekerd!

    /   Reply  / 
 2. Hester

  (@ Roland: akelige deadline…)

  Geweldig idee. Ik stel voor dat jij feb volgend jaar bij mij komt knutselen als Wout 6 wordt. Regel ik de koetjesrepen. (wat zijn die toch lekker en wat hebben die toch niets met chocola te maken!) We maken er een gezellig avondje van!

    /   Reply  / 
 3. Corry

  Ik ben benieuwd wat Maartje gaat uitdelen als ze 4 wordt, want veel leuker kan bijna niet!

    /   Reply  / 
 4. Elvin Joslin

  I needed to say that it is great to know that someone mentioned this as I had trouble finding the identical info elsewhere. This is the first place that gave me the information. Thank you.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>