Cool Event Scheveningen presenteert: Kurhausplein on Ice en ijsglijbaan vanaf De Pier richting de Palace

Scheveningen is dit jaar weer het winterse middelpunt van Den Haag. Van 15 november 2015 t/m 17 januari 2016 wordt de badplaats van Den Haag omgetoverd tot een waar winterparadijs. Als grote publiekstrekker ligt er een 600 m2 schaatsbaan voor het Kurhausplein, het ‘Kurhausplein on Ice’ en vanaf 3 december opent een 30 meter lange ijsglijbaan vanaf De Pier richting de Palace Promenade. De officiële opening van Cool Event vindt plaats op zondagmiddag 15 november om 15:00 uur. Tijdens de opening presenteert Cool Event ook de verdere evenementenkalender voor dit seizoen. Voor meer informatie zie www.cooleventscheveningen.nl

Grand Opening
Op zondag 15 november wordt de schaatsbaan feestelijk geopend. Tussen 14:00 uur en 18:00 uur is er een speciaal programma, gepresenteerd door Joke Bruijs, met o.a. een ijzige verrassingsact voor de kleintjes, onder muzikale begeleiding van Jasper Taconis, Nicky van der Kuyp en Anne Ermens. Daarnaast zijn er optredens van de muzikanten van Crazy Piano’s.

Kurhausplein on Ice
Het middelpunt van het Cool Event is ook dit jaar weer de 600m2 schaatsbaan voor het prachtige Kurhaus Hotel. Hier kan dagelijks worden geschaatst van 10.00 tot 22.00 uur. De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse dranken en gerechten.

Vanaf 3 december kan er ook weer worden gegleden vanaf de 30 meter lange ijsglijbaan vanaf De Pier richting de Palace. Vanaf het Kurhausplein loop je in twee minuten door de Palace Promenade naar deze baan.

IJspret voor scholen
Ook dit jaar biedt het Cool Event speciale arrangementen voor scholen, verenigingen, vakantiegroepen, crèches en B(N)SO’s. Groepen kunnen schaatsen huren en genieten van een warme chocolademelk voor maar € 3,00 per persoon. Daarnaast is het mogelijk om het schaatsen te combineren met een bezoek aan het naastgelegen SEA LIFE. Voor meer arrangementen zie www.cooleventscheveningen.nl

Cool Event
Dit jaar is het alweer de 9e editie van het Cool Event in Scheveningen. Onder leiding van organisatoren Damiano D’Alba, Bram Janson en Nathalie Krul hebben ook dit jaar de ondernemers van Scheveningen en Den Haag de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken. Samen gaan zij elk jaar de uitdaging aan om het evenement groter en leuker te maken.

Lees ook:Mobiele nummers op kinderlijfjes tatoeëren
Lees ook:Laat je kind een eigen wereldrecord vestigen!
Lees ook:Een maand langer schaatsen op het Museumplein
Lees ook:100% Mama Event: voor hippe moeders van té leuke kinderen
Lees ook:Start uitverkoop Olliewood woensdag 26 november!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>