Inzamelingsactie tweedehands spellen voor kansarme jongeren

Ieder kind heeft recht op speelgoed. Maar helaas zijn er ook in Nederland en België veel gezinnen die daar geen geld voor hebben. In samenwerking met GraSpAc (Gratis Spellen Actie) kunnen bezoekers van de 22e editie van het Spellenspektakel, 7 en 8 november in het Beursgebouw in Eindhoven, hun oude spellen doneren. Incomplete spellen of spellen die al jaren in de kast of op zolder stof vangen, kunnen worden gedoneerd voor het goede doel. Met hulp van vele vrijwilligers worden de spellen compleet gemaakt en uitgedeeld aan organisaties die werken met kansarme jongeren in Nederland en België. Bezoekers maken niet alleen gezinnen erg blij met spellen, zo’n heerlijk opgeruimde kast biedt natuurlijk ook weer ruimte voor de nieuwste spellen die dit najaar uitkomen! 

Het Spellenspektakel staat ieder jaar in het teken van speelgoed en spellen; van gloednieuwe spellen die nog uit moeten komen tot tweedehands spellen en van bordspellen tot kaartspellen; op het Spellenspektakel vind je het allemaal. Dit jaar zamelt het Spellenspektakel tweedehands spellen in voor het goede doel: GraSpAc. Deze organisatie controleert alle ingezamelde spellen, maakt ze compleet of repareert ze waar nodig en deelt de spellen uit aan organisaties die werken met kansarme jongeren, zodat ook zij kunnen genieten van de gezelligheid die spellen bieden.

Op Spellenspektakel zie je de nieuwste spellen als eerste, vind je de laatste uitbreidingen van jouw favoriete spellen en kun je demo’s en workshops bijwonen, zodat je precies weet welk spel het beste bij jou past. En vaak kun je de spellen nog met een leuke korting bemachtigen, alleen op Spellenspektakel.

Ben je op zoek naar een speciale editie van jouw favoriete spel of een ouder of limited editie spel dat niet meer in de winkel te verkrijgen is? Op Spellenspektakel vind je een ongekend aanbod tweedehands spellen. Voor jonge kinderen is een speciale kinderhoek ingericht, waar ze zich onder professionele begeleiding prima kunnen vermaken, als hun ouders nog een rondje over de beursvloer willen maken.

 

SPELLENSPEKTAKEL 2015

Datum:

7 en 8 november 2015

Openingstijden:

10:00 – 18:00 uur

Locatie:

Beursgebouw Eindhoven

Voorverkoopprijs:

€10,50 voor volwassenen en €4,- voor kinderen t/m 12 jaar

Kinderen tot 4 jaar gratis toegang

Spellenspektakel biedt ook speciale gezinstickets en passe-partouts aan

 

Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.Spellenspektakel.nl.

 

Lees ook:Spellenspektakel 2015 in Eindhoven
Lees ook:8 & 9 november 2014: spellenspektakel in Eindhoven
Lees ook:Speel thuis The Voice en Het verjaardagsspel van Ik Hou van Holland!
Lees ook:Ontwikkel het logisch denkvermogen van je kind
Lees ook:Kinderen moeten iedere schooldag kunnen sporten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>