Little People Zoo collectie feestelijk gelanceerd in Safaripark Beekse Bergen

Dit najaar kunnen kinderen op safari met Fisher-Price en Little People met de gloednieuwe collectie: Little People Zoo. Zaterdag 7 november wordt de komst van de Little People Zoo collectie feestelijk gevierd in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek, waarna het safaripark de gehele maand in het teken staat van Little People Zoo. Kinderen kunnen verkleed komen als hun favoriete dier, plaatsnemen in de speciale Little People Safaribus, spelen met de nieuwe Grote Dieren Dierentuin speelset, het grote nijlpaard en giraf, en gaan naar huis met een mooie dierenballon!
Tijdens de Little People dag kun je lekker spelen met het allernieuwste Little People speelgoed en je laten schminken als je favoriete dierentuindier. Kom je verkleed als je favoriete dier? Dan maak je kans op leuke Little People prijzen. Sla de Little People safari in de Little People safaribus niet over en leer meer over de dieren met het speciale Little People safari boekje. Kun jij alle dieren uit de Little People collectie terug vinden? De Little People maand in Safaripark Beekse Bergen mag je niet missen.

Over Little People
Iedereen is wel bekend met de Little People karakters. Ze zijn inmiddels echte vriendjes geworden voor de jongste kinderen. Ieder poppetje heeft zijn eigen unieke karakter en eigenaardigheden die past bij kindjes. Zo heeft Eddie, het bekendste Little People karakter, veel energie en staat hij overal voor open, terwijl Mia meer bedachtzaam is en graag eerst even de kat uit de boom kijkt. De kinderen beleven veel spannende avonturen met de Little People figuurtjes in de populaire garage, schoolbus en boerderij. Samen met de karakters van Little People kunnen de jongste kinderen hun fantasie de vrije loop laten en fantastische reizen maken. Dit najaar kunnen de kinderen nieuwe avonturen beleven met de nieuwe Little People Zoo collectie!

Little People Grote Dieren Dierentuin speelset
Er valt zoveel te ontdekken in de Little People Grote Dieren Dierentuin speelset! De olifant kan bewegen en maakt levensechte geluiden. En als dierenverzorgster Mia te laat is met het voer, kantelt de olifant het platform, zodat het voer zo zijn voederbak in rolt. Het aapje kan klimmen, klauteren en lekker schommelen in de dierentuin. Help Mia met het meten, wegen en verzorgen van de dieren. En als alle dieren eten hebben gehad, kunnen ze lekker spelen! Niemand hoeft zich te vervelen bij het bezoeken van deze dierentuin.
Verkoopadviesprijs: € 49,99

Little People Grote Dierenset
Het nijlpaard en de giraf uit de Little People Grote Dierenset zijn de grootste Little People speeltjes ooit! De dieren kunnen bewegen en maken levensechte geluiden. Elke set bevat een dier, een verzorger en voer. Welke avonturen ga jij met deze grote dieren beleven?
Verkoopadviesprijs: € 16,99

Ga voor meer informatie en de complete collectie van het Little People speelgoed naar de website van Fisher Price: www.fisher-price.nl

Lees ook:Reis mee met Bumba naar de Far West!
Lees ook:Postkantoortje spelen met Pieter Post!
Lees ook:Met je peuter naar Nijntje de bioscoopfilm!
Lees ook:En de beste dierentuin van Nederland is…Safaripark De Beekse Bergen!
Lees ook:Colorique presenteert avontuurlijke collectie Into the Woods

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>