Wie bouwt het mooiste zandkasteel?

De zomer komt eraan. Dat betekent zon, zee, strand en natuurlijk quality time met het gezin, familie en vrienden. Maar het zijn ook zes weken dat de kinderen niet naar school hoeven. Ouders die zichzelf de vraag ‘Hoe maak ik de zomer onvergetelijk voor de kinderen en het hele gezin?’ stellen, kunnen opgelucht ademhalen. Groupon start vandaag met de Zomer Weken vol inspirerende en vermakelijke deals voor jong en oud, zodat het hele gezin samen kan genieten van de zomer zonder zich te vervelen. Speciaal voor de kick-off van de campagne biedt Groupon een 0-euro deal ‘Workshop Zandkastelen bouwen’ op zaterdag 4 juli in Scheveningen aan.
0-euro deal: Zandkastelen workshop
Zandkastelen bouwen lijkt misschien makkelijk, maar er komt heel wat techniek en de nodige ingrediënten bij kijken. Denk daarbij aan de juiste verhouding van water en zand, de grootte van de zandkorrel en dichtheid van het zand. Professionele zandkunstenaars geven in het eerste halfuur van de workshop de do’s en don’ts voor het bouwen van een zandkasteel. Daarna kunnen mensen alleen of met hun gezin een uur aan de slag met hun eigen kunstwerk. Op weg naar een prachtig resultaat. Gedurende het bouwen lopen zandkunstenaars rond om nog meer tips te geven. Aan het einde van de workshop kiest een professionele jury het mooiste zandkasteel. De workshop vindt plaatst op zaterdag 4 juli aanstaande tussen 11.00 uur en 13.00 uur op het strand van Scheveningen. Er zijn beperkte plekken beschikbaar. In totaal kunnen 100 personen de deal gratis aanschaffen, die van harte welkom zijn samen met de kinderen.

Uitdagende uitjes tijdens de Zomer Weken
De zandkastelen workshop is slechts één van de bijzondere deals die wordt aangeboden tijdens Groupon’s Zomer Weken van 22 juni tot en met 12 juli. Allerlei uitdagende zomeruitjes en activiteiten voor het hele gezin zijn te vinden op de dealsite. Wat te denken van een avontuurlijk bezoek aan Attractiepark Slagharen of ‘Fun Tuben’, waarbij je met 50 km/u met een opblaasbare autoband naar beneden roetsjt. Of breng op een regenachtige dag een bezoek aan Theater Gooiland waar de succesvolle musical Brandweer Sam te zien is. Zo wordt de zomer niet alleen leuk, maar simpelweg onvergetelijk.

Lees ook:Creatieve workshops voor kids in MOTI
Lees ook:Gezin gezocht voor Groeten uit de Rimboe
Lees ook:Hutten bouwen? No way! Kinderen surfen liever…
Lees ook:Cool: pop-up pretpark opent maandag in Goes
Lees ook:Speelgoedwinkels lichten Sinterklaasinkopers op!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>