Leer je kind vliegen in het Aviodrome

Leuke uittip nodig? Laat je kind vliegen! Want vanaf het Paasweekend kunnen kinderen van 8 tot 16 jaar bij Themapark Aviodrome in Lelystad zelf een vliegtuig besturen. Altijd handig, niet? De vluchten in een Cessna 172 worden begeleid door een ervaren piloot. Voorafgaand aan de vlucht krijgen de jonge vliegers instructie. De ‘Kindervliegdagen’ bij Aviodrome vinden plaats op 5 en 6 april, 17 mei, 21 juni, 19 juli, 23 augustus, 20 september en 18 oktober. Bij veel interesse worden er meer dagen ingepland. Reserveren kan via aviodrome.nl/rondvluchten. Vaders en moeders mogen meevliegen. Het is, zoals je je waarschijnlijk al had bedacht, niet gratis.

Lees ook:Kinderopvangtoeslag aanvragen moet binnen drie maanden na aanvang
Lees ook:Kinderen voor Kinderen wordt familiemusical
Lees ook:‘s Avonds genieten van feest in Artis
Lees ook:Augustuskinderen hebben het niet zo op de universiteit
Lees ook:Ouders hebben liever een herfst- dan een zomerbaby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>