Kom langs op de verjaardag van Thomas de Stoomlocomotief!

Nog verlegen om een leuk uitje? Ik heb er eentje voor je! Dit jaar viert Thomas de Stoomlocomotief zijn 70e verjaardag met een groot feest op NS Station Haarlem. De grootste fans van Thomas komen op gepaste wijze in versierde treinen aan op NS Station Haarlem, maar niet voordat zij de conducteur een handje hebben geholpen. Als ook de andere Thomas fans zijn gearriveerd, kan het feest echt van start gaan! Natuurlijk is Thomas de Stoomlocomotief ook aanwezig en samen met de Dikke Controleur geven zij een muzikale voorstelling. Daarna is er de mogelijkheid Thomas te ontmoeten en met hem op de foto te gaan! Het verjaardagsfeest van Thomas belooft een bijzonder kleurrijk feest te worden. De grootste fans van Thomas zijn uitgenodigd deel te nemen aan de treintour. Vanaf 2 locaties in Nederland vertrekken versierde treinen naar NS Station Haarlem. Onderweg is er ook voldoende vermaak. De fans kunnen met het nieuwste Thomas speelgoed spelen. De grootste fans mogen de conducteur helpen en een kijkje nemen bij de machinist. Aangekomen op NS Station Haarlem wacht Thomas de Stoomlocomotief ze op. Op het feest kunnen de kinderen en de ouders, onder het genot van een drankje, genieten van de voorstelling van Thomas en de Dikke Controleur. Na de voorstelling vindt er een Meet&Greet plaats met Thomas en kunnen de kinderen met het nieuwe speelgoed van Thomas spelen.

Woensdag 25 februari van 13:00 tot 15:00 op NS Station Haarlem
- Wachtruimte 2e en 3e klasse, perron 3A –

Lees ook:Thomas de Trein live in Julianatoren!
Lees ook:Première Brandweerman Sam Live! een vlammend succes!
Lees ook:Gezocht: het meest energieke kind van Nederland
Lees ook:Aangepast autozitje voor dikke kinderen
Lees ook:Thomas de Locomotief zou seksistisch zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>