Een maand langer schaatsen op het Museumplein

Dé mooiste ijsbelevenis van Nederland mag open blijven tot en met zondag 1 maart 2015. De Gemeente Amsterdam heeft hiervoor toestemming gegeven. Hierdoor kan men tot en met de voorjaarsvakantie genieten van deze unieke schaatslocatie op het Museumplein bij Ice*Amsterdam. ‘Reden voor de verlenging van de openstelling is het enthousiasme van alle bezoekers en hun reactie op onze sluiting, dat zette ons aan het denken. Ook de gemeente Amsterdam onderschreef dit positieve beeld in de gesprekken over de langere openstelling’.
‘Hoe mooi zou het zijn als we nog een paar echte winterse maanden krijgen, met sneeuw en natuurlijk schaatsen op het Museumplein? Dat is toch het echte winterse gevoel waar we stiekem nog op hopen’ aldus Pim Pronk van Stichting Ice*Amsterdam.

Over Ice*Amsterdam
Genieten, sfeer, actief bezig zijn, als gezin, met kinderen of gewoon lekker kijken naar de schaatspret maakt dat er voor iedereen altijd wat te beleven is. Voor de bezoekers van Ice*Amsterdam – en zeker ook voor de bezoekers aan het Museumplein – is het dé plek om nog een maandje langer te kunnen genieten van de Hollandse sfeer en gezelligheid.

Ice*Amsterdam is voor het publiek vanaf heden tot en met zondag 1 maart 2015 dagelijks geopend vanaf 10 uur. Het is voor alle bezoekers aan de schaatsbaan, schaatsers of niet schaatsers, mogelijk om á la carte te lunchen en te dineren in Brasserie Ice*Amsterdam.

Kijk voor meer informatie over Ice*Amsterdam op: www.IceAmsterdam.nl

Lees ook:Ice*Amsterdam binnenkort terug op het Museumplein
Lees ook:Acht bijzondere jeugddocumentaires bij Zapp Echt Gebeurd op 7 en 8 maart
Lees ook:Opnieuw extra shows afscheidstour Karen, Kristel en Josje!
Lees ook:Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!
Lees ook:K3 opent extra shows in Eindhoven en Amsterdam!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>