Ice*Amsterdam binnenkort terug op het Museumplein

Voor iedereen is er vanaf 22 november twee maanden volop de ruimte voor schaatsplezier in een unieke winterse setting. De sfeer van Ice*Amsterdam met een replica van de Magere Brug zorgt er voor dat iedere bezoeker zich waant op het bevroren ijs van een Amsterdamse gracht…  De mooiste ijsbeleving van Nederland is vanaf 22 november geopend.  1500m2 IJs, 200 m2 schaatsterras met buitenbar van de sfeervolle Brasserie Ice*Amsterdam, zorgen voor een Winterse Parel in de hoofdstad. Met ruim 120.000 bezoekers in 2013 is Ice*Amsterdam in het schaatsseizoen niet meer weg te denken van het Museumplein.
Ice*Amsterdam: de mooiste ijsbeleving van Nederland
Vorig jaar opende Ice*Amsterdam, in haar huidige vorm, voor het eerst haar deuren. Honderd dagen schaatsplezier voor jong & oud. Grote en kleine Amsterdammers en niet-Amsterdammers en toeristen hebben kunnen genieten van de puur Hollandse schaatspret. Aantrekkelijk voor schaatsers en ook voor niet-schaatsers.

Brasserie Ice*Amsterdam is het sfeervolle, kloppende hart van de ijsbaan met een gevarieerd aanbod van warme en koude dranken, overheerlijke kaasfondue, bittergarnituren en verschillende winterse gerechten.

Activiteiten voor alle leeftijden en doelgroepen
Naast vrij schaatsen biedt de Stichting Ice*Amsterdam ook cursussen voor basisscholen, individuele lessen, groepsschaatslessen, én ijshockey- en kunstschaats-clinics aan. Voor bedrijven zijn er ook curling- en ijshockeycompetities.

Korting voor vaste klanten mogelijk tot 1 november 2014
Vaste klanten krijgen voordeel bij Ice*Amsterdam met en passe-partout, vrij toegang gedurende de hele openingsperiode van Ice*Amsterdam. Wie vóór 1  november 2014 een passe-partout aanschaft via www.IceAmsterdam.nl kan voor slechts € 50,- (i.p.v. € 75,- excl. schaatshuur) en € 90, (i.p.v.
€ 125,- incl. schaatshuur) alle dagen gebruik maken van de ijsbaan tijdens de openingstijden.

IceAmsterdam.nl
Op www.IceAmsterdam.nl  vindt u alle informatie over openingstijden, tarieven voor toegang, schaatshuur, schaatslessen en clinics.

Lees ook:Een maand langer schaatsen op het Museumplein
Lees ook:Zoektocht naar 111 mooiste elfjes…
Lees ook:Spellenspektakel 2015 in Eindhoven
Lees ook:Kinderwinkel ZACHT uit Amsterdam opent webshop
Lees ook:Inzamelingsactie tweedehands spellen voor kansarme jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>