En de beste dierentuin van Nederland is…Safaripark De Beekse Bergen!

Wederom! Wat leuk! Dan zal het ook wel echt zo zijn… Safaripark De Beekse Bergen is volgens het Nederlands publiek wederom het beste dierenpark van Nederland, zo onderzocht Zoover. Bezoekers van Zoover waarderen De Beekse Bergen in Hilvarenbeek gemiddeld met een 9.0, zo meldt de organisatie in een persbericht. Ook in 2013 won de dierentuin de publieksprijs voor beste park. Het Limburgse GaiaZoo in Kerkrade en de Apenheul in Apeldoorn eindigden op de tweede en derde plaats van beste dierenparken. Ouwehands dierenpark in Rhenen en Burgers Zoo in Arnhem sluiten de top 5 af.
Bezoekers zijn vooral enthousiast over de vrijheid van de dieren in het safaripark. Ook de afstand tot de dieren wordt als prettig ervaren, net als de verschillende manieren waarop de dieren te bekijken zijn, zoals vanuit de eigen auto, een bus en een boot.

Lees ook:Bobo komt zondag naar Ouwehands dierenpark
Lees ook:Little People Zoo collectie feestelijk gelanceerd in Safaripark Beekse Bergen
Lees ook:Diergaarde Blijdorp wint prijs beste dierentuin!
Lees ook:Conferentie over het leervermogen van jonge kinderen
Lees ook:Efteling grote winnaar favoriete pretpark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>