KinderKeukenbrigade op Kasteel de Haar tijdens herfstvakantie

HELP, de kasteelkok is alle ingrediënten kwijt voor het deftige diner! Waar heeft de kreeft zich verstopt? Wie weet waar de citroen is gebleven? Zonder bloem raakt de kok helemaal van de kook… Help jij de kok met zoeken? Doe deze herfstvakantie mee met de KinderKeukenbrigade in Kasteel de Haar en zorg ervoor dat het deftige diner door kan gaan. Speurneuzen met de juiste oplossing krijgen een cadeautje van de kasteelkok. Ben jij een echte keukenprins(es)? Lever je favoriete recept in na je bezoek aan het kasteel en maak kans op een mini-kookworkshop in de keuken van chef Joop Braakhekke.Kasteel de Haar presenteert in de herfstvakantie van 11 t/m 26 oktober de KinderKeukenbrigade van het Kasteel. Bij het grootste en deftigste kasteel van Nederland horen een baron en een barones. Wat moet er allemaal gebeuren voordat de baron en barones tevreden zijn en ze hun chique gasten kunnen ontvangen aan het diner?  Helpen jullie de kasteelkok uit de brand? Hij is alle ingrediënten kwijt voor het deftige diner… Waar heeft de kreeft zich verstopt? Wie weet waar de citroen is gebleven? En zonder bloem raakt de kok helemaal van de kook…  Doe mee met de KinderKeukenbrigade in Kasteel de Haar en zorg ervoor dat het deftige diner toch door kan gaan. Ontdek ook waarom kasteelkoks enorme spierballen hadden en in welk toetje wel 80 kilo suiker zit. En wat deed een plassende vis in de jurk van de barones? Kom in de herfstvakantie naar de KinderKeukenbrigade van het Kasteel en ontdek deze en nog veel meer keukengeheimen. Iedere speurneus met de juiste oplossing krijgt een cadeautje van de kasteelkok!

Maak kans op een mini-kookworkshop door Joop Braakhekke!
Droom jij ervan om een echte keukenprins(es) te worden? Dit is je kans! Chef Joop Braakhekke is op zoek naar een jonge chef met geweldig lekkere recepten. Houd jij van lekker eten en wil jij graag je lievelingseten klaarmaken in de keuken van een echte chef? Schrijf dan je favoriete recept op en kom tijdens de herfstvakantie langs op Kasteel de Haar. Lever na je kasteelbezoek je recept in en maak kans op een mini-kookworkshop in de keuken van Joop Braakhekke!

Bezoekersinformatie:
Activiteit: KinderKeukenbrigade in het Kasteel!
Data: 11 t/m 26 oktober 2014
Leeftijd: 4 – 12 jaar
Locatie: Kasteel de Haar Utrecht
Informatie & reserveren : www.kasteeldehaar.nl

Lees ook:Kasteel de Haar zoekt keukenprins!
Lees ook:Herfstvakantie op Kasteel de Haar Utrecht
Lees ook:Leer tafelmanieren in de meivakantie bij Kasteel de Haar
Lees ook:Kasteeldiploma ‘Deftig dienen’ tijdens Meivakantie in Kasteel de Haar Utrecht
Lees ook:Ga deze vakantie eens ‘deftig dienen’ in Kasteel De Haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>