Theater Terra presenteert familiemusicals: Kikker is Jarig en Ali Baba en de 40 rovers

Komend theaterseizoen brengt Theater Terra twee nieuwe familiemusicals naar de Nederlandse en Vlaamse theaters: Kikker is Jarig, voor iedereen vanaf 4 jaar en Ali Baba en de 40 rovers, voor de hele familie vanaf 8 jaar. Theater Terra, bekend van onder andere Koning van Katoren, Dolfje Weerwolfje en Dribbel, viert vanaf september 2014 de 25ste verjaardag van ‘Max Velthuijs’ Kikker met de compleet nieuwe jubileumvoorstelling Kikker is Jarig. Vanaf januari 2015 is Ali Baba en de 40 rovers te zien, een familiemusical gebaseerd op het bekende sprookje van 1001 nacht. Kikker is vrolijk, want hij is jarig. Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar denken de vriendjes van Kikker daar wel aan? Het lijkt wel of ze het zijn vergeten!
Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avonturen beleefde in zijn bekende boeken en deze 25e verjaardag van Kikker vieren we groot met de nieuwe familiemusical Kikker is Jarig. Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikkermusicals van Theater Terra, is nu in Nederland een compleet nieuwe voorstelling met Kikker en zijn vriendjes te zien: Kikker is Jarig! Kom je ook Kikkers verjaardag vieren in het theater?

Met Dick Feld, Babbe Groenhagen, Wesley de Ridder en Dide Vonk.

Ali Baba en de 40 rovers
Ali Baba ziet toevallig hoe een groep rovers hun grot vol met schatten opent met de toverspreuk ‘Sesam, open u!’ Zodra ze wegrijden sluipt Ali Baba naar binnen en pakt wat goud. Als de rovers dit ontdekken, gaan ze op zoek…

Ali Baba en de 40 rovers is een van de bekendste en meest vertelde sprookjes ter wereld. Het verhaal komt uit de eeuwenoude Arabische sprookjes van 1001 nacht en Theater Terra heeft hier een compleet nieuwe familiemusical op gebaseerd. Kom naar het theater en laat je betoveren door de sprookjesachtige wereld van 1001 nacht! Ali Baba en de 40 rovers is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Met onder anderen Sander de Heer en Desi van Doeveren.

Meer informatie
De kaartverkoop van Kikker is Jarig en Ali Baba en de 40 rovers start binnenkort bij de Nederlandse en Vlaamse theaters. De voorstellingen van Theater Terra worden mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten, meer informatie op www.theaterterra.nl.

Lees ook:Theater Terra brengt School TV programma ‘Koekeloere’ naar theater!
Lees ook:Familiemusicals: Koning van Katoren, Os & Ezel, niks mis met Kerstmis en Koekeloere!
Lees ook:Theater Terra brengt Het kerstverhaal van Kleine Ezel
Lees ook:‘Kikker’ viert 25e verjaardag in de Julianatoren
Lees ook:Woezel & Pip ‘Overal vriendjes!’ opnieuw in het theater!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>