Nieuwe theatershow: Pippi en de Zeven Zeeën

Pippi Langkous gaat op reis, samen met Tommy en Annika. Ze gaan naar Porto Peluso, waar ze Pippi’s vader bevrijden van de piraten. Je kunt het beleven in de nieuwe avondvullende show van theaterpark Astrid Lindgrens Wereld in Zuid-Zweden. Het avontuur is spannend, maar vooral ook heel grappig. Dat wordt een lekker lange zomeravond. Pippi en de Zeven Zeeën is een voorstelling voor het hele gezin. Kanonschoten, rook, piratenschepen, gevechten en aanstekelijke liedjes maken deze avond tot een van de hoogtepunten van de zomer. Ga je dit jaar in juli naar Zweden, ga dan naar Pippi Langkous.
Ver hier vandaan, op het eiland Porto Peluse, houden Bloed-Sven en Jochem-met-het-mes Pippi’s vader Efraïm gevangen in een grot. Ze zetten hem onder druk om te vertellen waar de grote zeeroverschat verborgen ligt. Alles lijkt hopeloos. De zee ligt verscholen onder een dichte mist, de piraten zingen; de schat lijkt verloren. Maar… door flessenpost komt Pippi te weten wat er is gebeurd. Dan begint het grote avontuur: Pippi en de Zeven Zeeën.

Informatie
De avondvoorstelling Pippi en de Zeven Zeeën begint om 19.30 uur en duurt ca. 75 minuten. De show is te zien van 7 t/m 24 juli. Toegangsprijzen: Volwassenen 275 SEK (€ 31), kinderen van 3-12 jaar 150 SEK (€ 17). Kaartjes kun je bestellen via de website van het park: ALV.se.
Astrid Lindgrens Wereld ligt in Zuid-Zweden, halverwege Malmö en Stockholm. Het park is geopend van 16 mei t/m 28 september 2014. Ook tijdens de Zweedse en Deense herfstvakanties. Je beleeft er alle verhalen van Astrid Lindgren. Elke dag zijn er meer dan vijftig verschillende voorstellingen, maar kinderen kunnen er vooral zelf dagenlang spelen.

Lees ook:Spelen met Pippi Langkous en de piraten
Lees ook:Het sterkste meisje ter wereld is 60 jaar
Lees ook:Met de Troovie app wordt de vakantie met kids nog leuker!
Lees ook:Hellendoorn verwelkomt 100.000ste bezoeker van de Zeeleeuwenshow
Lees ook:Vier feest met je kids (en Dora, Het Zandkasteel en Thomas de Trein) in pretpark Waarbeek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>