Thomas de Trein live in Julianatoren!

Van woensdag 7 augustus t/m woensdag 14 augustus is het populaire blauwe treintje Thomas exclusief te zien bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn. Deze hele week geven Thomas en zijn vrienden 5 stomende optredens per dag. Het publiek kan meezingen en dansen met de vrolijke liedjes, bekend van TV. Na de show mag het publiek met Thomas op de foto. Naast reguliere tickets zijn er ook Thomas de Trein pretpakketten te koop. Voor kaartverkoop en meer informatie www.julianatoren.nl.Tijdens deze week zijn er dagelijks 5 shows in Jul’s Picknickbos om 11.30 uur, 13.00 uur, 15.00 uur, 16.00 uur en 17.00 uur. De levensgrote treinen en de vrolijke muziek maken de 15 minuten durende show geschikt voor het hele gezin! Maak je bezoek aan Thomas extra feestelijk met een Thomas de Trein pretpakket! In dit pretpakket zit een cd t.w.v. € 16,95 met de vrolijke liedje van Thomas de Trein, een memory spel van Thomas en Jul de Muis, een helium ballon van Thomas en een bon voor Jul’s Kidsbox. Dit feestelijke pakket heeft een winkelwaarde van € 25,95 en is online te verkrijgen voor slechts € 10,00 p.p.

Kaartverkoop
Toegangskaart bezoekers t/m 1 jaar: Toegangskaart bezoekers vanaf 2 jaar online: Toegangskaart bezoekers vanaf 2 jaar kassa:
Thomas de Trein pretpakket t.w.v. € 25,95 online: Thomas de Trein pretpakket t.w.v. € 25,95 kassa:
gratis
€ 17,45 p.p. € 19,95 p.p.
€ 10,00 p.p. € 12,50 p.p.

Lees ook:Vier feest met je kids (en Dora, Het Zandkasteel en Thomas de Trein) in pretpark Waarbeek
Lees ook:Kom langs op de verjaardag van Thomas de Stoomlocomotief!
Lees ook:K3 opent extra shows in Eindhoven en Amsterdam!
Lees ook:Bumba gaat op reis langs de Nederlandse theaters!
Lees ook:Ontmoet de Smurfen in Familiepretpark de Waarbeek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>