Creatieve workshops voor kids in MOTI

Met een programma vol prikkelende tentoonstellingen, workshops en speurtochten kun je heel de zomer terecht in MOTI. Van 6 tot en met 9 augustus zijn er creatieve workshops in MOTI voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Eerst krijg je een rondleiding door de nieuwe tentoonstelling My Waste Is Your Waste. Hier zie je hoe kunstenaars geen dure materialen kopen, maar aan de slag gaan met afval. Wat gebeurt er eigenlijk met afval? En waar gaat afval naar toe? Kun je afval ook bewaren? Maar de meest bijzondere vraag is: kun je van afval weer natuur maken? In deze workshop leren kinderen dat je door middel van verrassende technieken van wegwerpmateriaal de mooiste natuurobjecten kunt maken. Na de workshop mag het zelfgemaakte kunstwerkje mee naar huis. Meer informatie over de kinderworkshops lees je hier.Niet alleen in augustus biedt MOTI activiteiten voor kinderen. Iedereen kan de hele zomer terecht in het museum. Zo is er een spannende speurtocht door onze permanente tentoonstelling en er is de modespeurtocht met Fashion Dummy door onze tentoonstelling Couture Graphique. Meer informatie over alle activiteiten deze zomer kun je vinden op de website.

Lees ook:35 jaar Playmobilfeest in het Museum van de Twintigste Eeuw
Lees ook:Wie bouwt het mooiste zandkasteel?
Lees ook:Kindertentoonstelling Graphic Design Museum
Lees ook:Groene gezinsbeurs: natuurlijk uitje voor kinderen en ouders (to be)
Lees ook:Walvissen kijken in het Zuiderzeemuseum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>