Wat dacht je van…met je kindje naar Mr Finney de Opera gaan?

Het beroemde boek van Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma is nu een muzikaal theateravontuur! Mr Finney leert, samen met zijn vriendinnetje Pinky Pepper, hoe je vragen moet stellen, anders kom je nooit te weten hoe het zit. Mr Finney de Opera (6+) neemt je mee naar een betoverende muzikale wereld in een sprookjesachtig decor. Do 25 april t/m vr 3 mei in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag Kaarten via ks.nl of 0900-3456789 (10 cpm)  Meer informatie op ks.nl/mrfinney

Lees ook:Win kaartjes voor de muzikale theatervoorstelling Otje!
Lees ook:Mr Finney moet kinderen en ouders laten nadenken over het milieu
Lees ook:Voorpret voor de theatervoorstelling Floddertje
Lees ook:Theater voor de allerkleinsten: Bumba komt naar je toe!
Lees ook:9-jarige Amira zingt eventjes een opera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>