Tweede theatervoorstelling Woezel & Pip in première

Gisteren ging op feestelijke wijze de tweede theatervoorstelling van Woezel & Pip in première. ‘Woezel & Pip – Alles is Fijn’ is tot en met juni 2013 te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters. “Wat een geweldige première voor Woezel en Pip en alle kindjes die erbij waren! We zeggen het vaak; ‘Iedereen is welkom in de Tovertuin!’  Vandaag is wederom duidelijk waarom. De kindjes van Nederland houden van Woezel en Pip;  Een nieuwe mijlpaal voor de leukste hondjes van het land.” Aldus Dinand Woesthoff.
Het is niet de eerste keer dat de hondjes vrolijk in het theater rondrennen. 80.000 kinderen en volwassenen gingen naar de eerste theatervoorstelling ‘Woezel & Pip in de Tovertuin’ die drie theaterseizoenen te zien was in de Nederlandse theaters en door het publiek bekroond werd met een ANWB Musical Award voor beste kinder- en familiemusical. Nu is het tijd voor een nieuwe generatie peuters en kleuters om te genieten van weer een nieuw avontuur van de hondjes die inmiddels niet meer weg te denken zijn uit de Nederlandse kinderkamers.

www.woezelenpip.nl

Lees ook:Woezel & Pip ‘Overal vriendjes!’ opnieuw in het theater!
Lees ook:Bezoek de Tovertuin met de nieuwe Woezel & Pip-app
Lees ook:Kinderspul mag drie Woezel en Pip spellen weggeven
Lees ook:Derde boek én kinderproductenlijn Woezel en Pip op de markt
Lees ook:Hollandse linten in je haar van Lintjeswinkel.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>