Efteling grote winnaar favoriete pretpark

De Efteling is volgens bezoekers van beoordelingssite Zoover het meest favoriete attractiepark van Nederland. En daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Enige kanttekening is dat ik het schofterig duur vind. 33 euro per kaartje: voor gezinnen een behoorlijke uitgave. Ik vind dat dergelijke parken voor iedereen moet zijn weggelegd. Maar ja, da’s utopie! Bezoekers van Zoover gaven het Noord-Brabantse pretpark gemiddeld een 8,7, gevolgd door Drouwenerzand in Drenthe met een 8,6 en Toverland in Limburg op drie (ook een 8,6). De Efteling valt vooral in de smaak door de hoeveelheid aan attracties, de sfeer van het park en het vriendelijke personeel. Uitspraken die over het park zijn gedaan zijn onder andere “Super goed onderhouden en voor elk wat wils”, “Adembenemend sprookjespark” en “Het personeel doet niet alleen vriendelijk maar ís gewoon vriendelijk”. De Efteling opende in 1952 haar deuren.

Lees ook:80.000 bezoekers minder voor de Efteling
Lees ook:Doen deze zomer: naar de Efteling voor De Baron, de nieuwste achtbaan!
Lees ook:Rookverbod in Efteling?
Lees ook:We zijn allemaal wéér helemaal gek op de Efteling!
Lees ook:En de beste dierentuin van Nederland is…Safaripark De Beekse Bergen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>