Wilde Buiten Dagen: Vette Vogeldag in Haarzuilens

Ik hou er zo van: met de kinderen buiten wat doen! Als het niet regent dan. Ik heb een leuke uittip voor je…  Woensdag 28 december gaan we aan de vogels denken, mede mogelijk gemaakt door Natuurmonumenten. Vettige vetbollen en smeuïge pindasnacks maken, pindaslingers rijgen, en nog veel meer! Kinderen mogen zelf aan de slag met doppinda’s, zaden, vet en dennenappels. En voor wie op een luchtige manier meer wil weten over vogels in de winter, kan de Vette Vogel Funtour doen Dit is een korte speurtocht die is uitgezet op rondom de Wielrevelt boerderij. Kom je ook?  Voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt starten tussen 11.00 en 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.natuurmonumenten.nl

Lees ook:Zonnebloemen: wat doe je met pitten?
Lees ook:Een blote dino
Lees ook:Natuurmonumenten geweldig voor kinderpartijtjes
Lees ook:Rellen om lingerielijn voor kleuters
Lees ook:Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten voor kinderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>