Beautydagje met je dochter: waar kan dat?

Toevallig: ik heb deze week nagedacht over een wellnessuitje met mijn dochter van zeven en vroeg me af of er al zoiets bestaat. En nu kom ik dit bericht uit Belgiƫ tegen: het bestaat! En het zit in de lift! Ik ga het goed in de gaten houden of het ook in Nederland op gang gaat komen, dus mochten jullie tips hebben: let me know! Lekker met je dochter een relaxdag meteen beautybehandeling. Wie weet waar dat kan?

Lees ook:Kleedhokjes zwembad
Lees ook:Kind op kamp? Zo voorkom je problemen!
Lees ook:Zo overleef je de peuterpuberteit (wat makkelijker…)
Lees ook:Kleertjes.com: terecht de grootste van Nederland!
Lees ook:Steeds meer kinderen fietsen slecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>