Volg de babydolfijnen van het dolfinarium in de kraamkamer

Hoe ontzettend leuk! Het Dolfinarium maakt een ware babyboom mee! De eerste is geboren en er zullen er als het goed is binnenkort nog drie volgen. Misschien een leuk uitje met de kids? Als je nou niet direct in de gelegenheid bent om langs te gaan, kun je hier een kijkje nemen in de kraamkamer. Van harte dolfijnen!In de komende weken verwachten ook de dolfijnen Roxy, Liya en Anke een baby. Mocht je nog suggesties voor namen hebben, kun je die ook in de kraamkamer kwijt.

Lees ook:Dikkere baby’s voor moeders die multivitamines slikken
Lees ook:Daarom zou iedere baby een hond thuis moeten hebben…
Lees ook:Lieke van Lexmond bevallen van…hoe heet ie???
Lees ook:Laat een aap op je kind passen!
Lees ook:Leon en Mia; de populairste kindernamen in Duitsland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>