Neem je kind gratis mee naar een Joop van den Ende musical!

Wat een waanzinnig initiatief van Nederlands grootste musicalgoeroe! Joop van den Ende Theaterproducties presenteert de Musicalkidsweken. Tijdens de Musicalkidsweken kan een betalende volwassene gratis een kind, in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar, meenemen naar de musicals Mary Poppins, We Will Rock You en Zorro. Zo wordt een uitje met je zoon of dochter dus leuk én niet al te duur! De Musicalkidsweken starten vandaag en duren tot en met donderdag 25 augustus.Algemeen directeur en producent van Joop van den Ende Theaterproducties, Erwin van Lambaart: “Wij vinden het belangrijk om kinderen op jonge leeftijd de mogelijkheid te bieden kennis te laten maken met cultuur en theaterproducties van hoogwaardige kwaliteit. Door de introductie van de Musicalkidsweken hopen we het voor ouders mogelijk te maken om met het hele gezin ook hoogwaardige musicalproducties te kunnen zien en daarmee hun fantasie en persoonsontwikkeling te stimuleren. Op West End en op Broadway zijn de speciale kidsweken en – avonden een groot succes gebleken. We hopen met de Musicalkidsweken in Nederland de kinderen ook hier in Nederland te enthousiasmeren en hopen dat ze musicals musicool gaan vinden!”

Meer informatie over de musicalkidsweken is te vinden op: www.musicals.nl/kids

Lees ook:Meezingen met de allergrootste hits van Disney
Lees ook:Ali B en Jack van Gelder presenteren Kinderen voor Kinderen
Lees ook:Eén gezin, twee kinderen een hersentumor…
Lees ook:Zo eet ook jouw kind later ALLES!
Lees ook:Opvang en onderwijs kinderen in toekomst op één plek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>