Dit weekend gezellig naar het Lief! Lifestyle event?

Van vandaag tot en met zondag 22 mei vindt het eerste Lief! Lifestyle event voor de hele familie plaats, een oer-Hollandse buitenbeurs met stands op het gebied van mode, lifestyle, wonen en cosmetica. Het klinkt hartstikke leuk, beetje jammer alleen dat ze op de eerste dag dit trieste weer hebben! Maar, het weekend belooft veel goeds. Misschien een leuke uittip voor het gezin?Op een prachtig in de natuur gelegen evenemententerrein in de Biesbosch bij Dordrecht zijn er tijdens het lief! event iedere dag optredens van bekende Nederlandse artiesten zoals Nick en Simon, de 3 J’s, Lois Lane en Xander de Buisonjé.  Daarnaast zijn er diverse demonstraties en workshops.
Vaar met de lief! boot naar het event, geniet van de natuur, laat je inspireren door diverse standhouders, volg een creatieve workshop of kom lekkere sandwiches, wraps, of taart eten op het lief! terras. Voor kinderen zijn er ook diverse activiteiten.

Lees ook:100% Mama Event: voor hippe moeders van té leuke kinderen
Lees ook:Lief! Lifestyle is echt té lief!
Lees ook:Dochter voor Wendy van Dijk
Lees ook:Happy Family EventL een dagje uit voor de hele familie
Lees ook:Cool Event Scheveningen presenteert: Kurhausplein on Ice en ijsglijbaan vanaf De Pier richting de Palace

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>