Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten voor kinderen!

Ik vind het leuk: met de kinderen iets buiten doen. Ze een beetje kennis te laten maken met de natuur. Natuurmonumenten organiseert regelmatig activiteiten waarbij dat mogelijk is. Tijdens de Wilde Buiten Dagen kun je met je kind dat tussen de 6 en 12 jaar is op diverse dagen in april en mei terecht om vuur te maken, hutten te bouwen, broodjes te bakken en kompas te leren lezen. Geweldig toch? Meld je aan!

Lees ook:Terug in de tijd met de kids, deze kerstvakantie
Lees ook:Onderzoek wijst uit dat kinderen helemaal niet zo gek op computerspelletjes zouden zijn….
Lees ook:Hutten bouwen? No way! Kinderen surfen liever…
Lees ook:TIPS VOOR KOKEN MET KINDEREN
Lees ook:Met een kindje op komst ontspannen met Kindje op Komst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>