Uitmarkt heeft met Uitmarkt Junior extra oog voor kinderen

De Uitmarkt besteedt dit jaar extra aandacht aan boeken en kinderen. Op de Uitmarkt Junior, een minifestival voor kinderen in het Vondelpark, kunnen jonge bezoekers leren hoe ze hun eigen film moeten maken. Ook zijn hier dans-, theater- en muziekvoorstellingen. De boekenmarkt is uitgebreid.Er zal onder meer een boekenveiling gehouden worden. Ook zal het er mogelijk zijn om zowel jonge als gevestigde schrijvers te ontmoeten. De Uitmarkt vindt van vrijdagavond 27 augustus tot en met zondag 29 augustus plaats op het Museumplein, op het Leidseplein en in het Vondelpark.

Lees ook:Een maand langer schaatsen op het Museumplein
Lees ook:Kinderen ervaren hoe een profrenner een wielerparcours aflegt
Lees ook:Doe verantwoord…doe cultureel met je kids!
Lees ook:Wegens succes twee extra K3 Shows gepland!
Lees ook:Ralf wint met Click Clack Junior Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>