Gay Pride; wel of niet geschikt voor kinderogen?

Ik ga zo met mijn twee kinderen van 5 en 8 de stad in om met vrienden de Gay Pride te kijken. ‘Met de kinderen? Zou dat nou wel doen?’ vroeg mijn moeder me gisteren. Jeetje, ik weet het eigenlijk niet. Op wat billen na, schijnt er geen bloot te zijn. En schaden hysterische homo’s kinderzieltjes? Ik geloof het niet. Maar toch vraag ik me af of ik er goed aan doe. We zullen het zien. Wat vinden jullie? Is de Gay Pride een feest voor volwassenen? Of kun je er ook makkelijk met kinderen naartoe? Ik kom er op terug.

Lees ook:Homoboot vol kinderen op volgende gay-pride
Lees ook:Jongeren boot Gay Pride lijkt niet door te gaan
Lees ook:Energiedrankjes veroorzaken ernstige tanderosie bij kids
Lees ook:Schoenen kopen voor jongens: té makkelijk
Lees ook:Nog twee dagen vakantie. Wat gaan we doen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>