Huis Anubis film: leuke herfstvakantietip?

Het schijnt een waanzinnig leuke fim te zijn; en dat kunnen inmiddels al meer dan honderdduizend mensen beamen. Anubis en het pad der zeven zonden is namelijk al door velen gezien. De kinderfilm krijgt daarmee de status van Gouden Film. Leuk uitje, deze herfstvakantie?

'Anubis en het pad der zeven zonden', dat deze week binnenkwam op de eerste plaats van de box office, is gebaseerd op de televisieserie Het Huis Anubis. De kinderen die centraal staan in de serie van Nickelodeon komen in de film in een spookdorp terecht.

Lees ook:Nieuw boek: ‘De uitverkorene’ van Het Huis Anubis
Lees ook:The House of Anubis scoort flink in Amerika
Lees ook:Nieuwe serie Het huis Anubis volgende week van start
Lees ook:Nickelodeon wint van Zapp en Jetix
Lees ook:Suske en Wiske hebben metamorfose ondergaan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huis Anubis film: leuke herfstvakantietip?

  1. malak

    halo nike en api trudi mik ik wens je veel geluk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>