Bezoek eens een voorstelling in een kasteel deze vakantie!

In de herfstvakantie is Kasteel de Haar het decor van de magische familievoorstelling ‘Het geheime boek van Merlijn’. Magie Carlijn beleeft een magisch avontuur vol toverij en fantasie, samen met de kinderen. Leuk! Een gave voorstelling combineren met een bezoekje aan een kasteel. En de voorstelling is leuk voor kinderen van 4-12 jaar. Weer een dagje herfstvakantie ingevuld! (Hoewel die spin in die handen me nou weer niet zo trekt… )

Magie Carlijn vindt in het sprookjesbos een wonderlijke kist die al 2000 jaar daar ligt te wachten. Het is het begin van een fantastisch avontuur want in de kist ligt een oeroud boek vol geheimen van de beroemde tovenaar Merlijn. Als Magie Carlijn de mysterieuze boodschap van Merlijn leest, dan begint er een spannend avontuur. Binnen de tijd  moet Magie Carlijn met hulp van de kinderen drie onmogelijke opdrachten vervullen om het bos en haar inwoners van de heks te redden. Gelukkig komt er onverwachte hulp: de oude tovenaar stuurt zijn magische vogel Toermalijn om te helpen het mysterie op te lossen. Niet dat dat zo gemakkelijk gaat, want de vogel spreekt in raadsels!
Zou het Magie Carlijn samen met de kinderen lukken? Kom maar gauw kijken en tover mee!

De magische theatervoorstelling duurt ongeveer 50 min. en is geschikt voor kinderen  4 – 12 jaar, maar ook volwassenen zullen genieten. Magie Carlijn brengt een gevarieerde theatervoorstelling vol toverij, magie en fantasie.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe het zal aflopen met Magie Carlijn in het sprookjesbos en wil je haar helpen de heks te verslaan? Kom dan naar één van de shows in het grote koetshuis op het Stalplein van Kasteel de Haar.

Data: 15 t/m 19 oktober
Tijden: dagelijks voorstellingen om 13.30 en 15.30 uur (donderdag 16 oktober 15.30 uur geen voorstelling).
De voorstelling op woensdag 15 oktober om 13.30 uur is uitverkocht.
Kosten: € 10,- per persoon (en eenmalig reserveringskosten van € 1,75) Kaarten zijn vanaf heden te reserveren via het reserveringsformulier of telefonisch via 030-6778515.

 

Lees ook:Gaaf kinderboek! Waar is de ridder?
Lees ook:Het nieuwe lezen: Hero en de Draak!
Lees ook:KinderKeukenbrigade op Kasteel de Haar tijdens herfstvakantie
Lees ook:Bumba’s tweede theatershow op dvd!
Lees ook:Twee dvd’s van Slot Marsepeinstein in de winkel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>