Oktober is kindermaand in Haarlem

Haarlem heeft namelijk de maand oktober omgedoopt tot kindermaand. Dat betekent meer dan 100 leuke activiteiten op 30 verschillende locaties. Van musicals tot jeugdopera, van creatieve knutselworkshops in het museum tot paddenstoelen spotten in duinen of een kennismaking met tai chi, yoga en beachvolleybal. Je weet dus waar je naar toe moet met je kroost, deze herfstvakantie!

Twee musicals in de Stadsschouwburg, Cinekid, hét filmfestival voor kinderen in de Filmschuur, speciale kindertentoonstellingen in verschillende musea en de jeugdopera 'Goud' in de Philharmonie. Maar ook striptekenen en origamiworkshops op de Volksuniversiteit, leuke speurtochten in bossen, kindercabaret door Tjalling en Kees of zelf shampoo, gel en zeepjes maken.

Wil je meer weten, surf dan naar: www.haarlemsmaaktnaarmeer.nl

Lees ook:Jongeren wel naar musea als het gratis is? Denk het niet!
Lees ook:Neem je kind gratis mee naar een Joop van den Ende musical!
Lees ook:Laat je kind een museum ‘inspecteren’
Lees ook:Ga op 5 en 6 april met de kids naar het Museumweekend
Lees ook:Hoe gratis ook: kinderen en musea lijken slechte match

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>