Duizenden bezoekers Monster Jam 2008

Het is zeker geen overbodige luxe de oren van je kinderen en jezelf te beschermen met oordopjes, maar als je de herrie voor lief neemt, is de Monster Jam echt een waanzinnig evenement om met je kind naar toe te gaan. Een beetje 6-jarige heeft in zijn algemene kennis de namen van alle bekende monstertrucks opgeslagen en zal het dus fantastisch vinden deze helden op wielen een keer in het echt te aanschouwen. Voor dit jaar ben je te laat. Het spectaculaire evenement in het Gelredome trok weer duizenden bezoekers.  Maar hou voor volgend jaar deze site of de evenementenkalenders in de gaten, want dan is je kans om erbij te zijn en waanzinnig te scoren bij je kind! Grote winnaar van de MonsterJam 2008 was Superman. What's in a name!

Lees ook:Monster Jam 2008; aankomend weekend in het Gelredome!
Lees ook:Monsterjam 2007: superevenement voor stoere jongens en meiden
Lees ook:Zo lief kunnen ooms voor kleine nichtjes zijn..
Lees ook:Super Held kan wat leren van Nederlandse papa
Lees ook:Hysterisch lachende baby: té leuk! (Filmpje)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>