35 jaar Playmobilfeest in het Museum van de Twintigste Eeuw

We kunnen ons niet meer voorstellen dat het er ooit niet was; want wie is er niet groot geworden met de fantasieverhalen die we op onze Playmobil-figuurtjes loslieten. En nu spelen onze kinderen er mee. Playmobil viert dit jaar het 35-jarig jubileum. Het Museum van de Twintigste Eeuw viert dit met een speciale tentoonstelling. Maar liefst 300 M2 aan Playmobil-speelwerelden tonen de geschiedenis van dit bekende speelgoed.

De toegangsprijs voor volwasssenen bedraagt 4,50, kinderen van 3-16 betalen 3 euro. Kijk voor meer informatie op www.museumhoorn.nl. De tentoonstelling is nog te bezichtigen tot en met 14 december 2008.

Lees ook:Playmobil: al vele generaties onverminderd populair
Lees ook:Playmobil als kerstcadeau?
Lees ook:PLAYMOBIL fantasie komt tot leven in ‘Super 4’
Lees ook:Koningspaar in Playmobil uitvoering!
Lees ook:Creatieve workshops voor kids in MOTI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>